Rg19/LOAD

Dubbelt så starka tillsammans

7 Nov, 2017

Sedan vi på Rg19 och LOAD bestämde oss för att gå ihop för ett år sedan har vi utvecklat flera unika tjänster ihop. Nu lanserar vi en gemensam profil och hemsida under namnet Rg19/LOAD. Tillsammans jobbar vi dubbelt så hårt för att stärka konkurrenskraften för dig som är vår kund.

I dagarna har vi lanserat vår nya gemensamma profil och hemsida. Vi agerar nu under namnet Rg19/LOAD, ett tecken på att våra två företag trivs och blomstrar ihop. I oktober fick vi utmärkelsen Partner of the Year av IBM.

Fler styrkor under samma tak

Samgåendet som blev officiellt 3 oktober 2016 bygger på att sammanföra Rg19s kompetens om verksamhetsnära applikationsdrift och logistiska flöden med LOADs starka position inom avancerade server- och lagringslösningar och high-end IT-infrastruktur.

Ledande på verksamhetskritisk IT

Tillsammans har vi satt upp målet att bli ledande på verksamhetskritisk IT med extremt höga krav. Vi finns till för att din organisation ska kunna omvandla information till konkurrenskraft. På det sättet bygger vi starka relationer och stöttar dessutom viktiga funktioner i näringslivet och samhället. I slutänden handlar det om att förenkla och förbättra människors vardag.

Varje länk måste fungera. Hela tiden.

Vi vet hur viktigt det är att varenda liten länk i bärande logistiska flöden måste fungera, dygnet om. Genom smarta lösningar som garanterar tillgänglighet, prestanda och säkerhet strävar vi alltid efter att våra kunder ska kunna fokusera på sina kärnverksamheter.

Automatiserade smarta tjänster

Under året som har gått sedan avtalet skrevs på har vi utvecklat och lanserat de här tjänsterna som avlastar våra kunder med specialkompetens:

Strategisk rådgivning

Självklart står våra kunniga konsulter alltid redo att bidra med strategisk rådgivning. Just nu hjälper vi många kunder med strategier kring moln- eller hybridlösningar och med att säkerställa att alla förändringar följer gällande och kommande regler och förordningar.

Men vi nöjer oss förstås inte med det. Nu fortsätter vi med ännu mer kraft och energi att uppfylla vårt uppdrag: att vara den partner som ser till att våra kunders verksamhetskritiska IT aldrig någonsin får stanna.

Kim Quarnström
VP Sales & Marketing, Rg19/LOAD