InControl

Oracle/Linux-tekniker

7 Jan, 2019

Vill du ha en viktig, utmanande och utvecklande roll på en dynamisk och rolig arbetsplats med höga ambitioner och inspirerande målsättningar? Sök jobbet som Oracle/Linux-tekniker hos oss idag!

Dina egenskaper:

Vi söker dig som är en självgående och initiativrik person och som har många års erfarenhet av Oracle-miljöer med krav på hög tillgänglighet och redundans.

Det är viktigt för oss att du har stark egen drivkraft, är lösningsorienterad och intresserad av att vara en del av ett genomgripande förändringsarbete för att kunna leverera en IT-tjänst i toppklass. I gengäld erbjuder vi ett roligt, utvecklande jobb med frihet och ansvar i teknikens framkant.

Tjänsten är placerad vid Rg19/LOADs kontor vid Globen, Rökerigatan 19.

Dina kompetensområden:

  • Ansvara för underhåll, förvaltning och utveckling av Oracle-databaser samt servrar och att säkerställa att vi lever upp till de högt ställda tillgänglighetskraven.
  • Säkerställa rätt versioner och patchnivåer, uppdaterade drifthandböcker och dokumentation.
  • Design av lösningsförslag för nya och befintliga miljöer och delta i tekniska införandeprojekt.
  • Hantera incidenter och genomföra djupare problemanalyser och felsökning.
  • Konfigurera och administrera backuper.

Om Rg19/LOAD
Vi på Rg19/LOAD garanterar tillgänglighet, prestanda och säkerhet när IT är verksamhetskritisk och kraven extremt höga. Med specialistkompetens inom high-end IT-infrastruktur och logistiska flöden framtidssäkrar vi våra kunders investeringar. Så att deras organisationer kan omvandla information till konkurrenskraft, stötta samhället och förenkla människors vardag. 

Att arbeta på Rg19/LOAD
Hos Rg19/LOAD är det högt i tak och en varm atmosfär. Vi vet att våra kunder har högt ställda förväntningar på oss. Därför arbetar vi som ett lag, hjälper och stöttar varandra.

Öppenhet ger gemensam framgång
Vi verkar i en bransch och i en tid när förändringstakten är hög. Genom öppenhet och generositet med information ger vi varandra de bästa förutsättningarna för gemensam framgång. Våra medarbetare är medvetna, begåvade och engagerade människor. Ju mer information vi alla har om de områden som berör och påverkar vår verksamhet och ju mer information vi har om företagets mål desto bättre kan vi gemensamt och långsiktigt verka för företagets framgång.

Ett företags framgång bygger på nöjda kunder. Vad vi än gör är det kunden som fäller omdömet. Detta är något som alltid styr vårt handlande och vårt sätt att göra affärer.

För mer information och frågor, kontakta Mathias Nordahl, Head of Service Operations, epost mathias.nordahl@rg19.se eller tel 0701 80 08 67.