Zynapp

Rg19/LOAD tecknar avtal med Zynapp AB

7 Nov, 2018

Zynapps tjänst samlar vårt digitala liv på ett smartare sätt. Med hjälp av AI och maskininlärning hjälper de användarna att hitta, använda och ta kontroll över innehåll som foton, musik, mail och dokument. 

Avtalet innebär att Rg19/LOAD ska hjälpa Zynapp med driftstjänster i IBM Cloud och säkerställa att Zynapps app har hög tillgänglighet och stabil drift. Rg19/LOAD kommer att övervaka Zynapps produktionsmiljö 24 h om dygnet, 365 dagar om året.

Tjänsterna som Rg19/LOAD ska leverera består av:

  • Övervakning
  • Applikationsdrift
  • Service Management
  • Service Desk
  • Beredskap

– I takt med att Zynapps kundbas växer ser vi ett behov av att utöka vår service management och applikationsdrift. Rg19/LOAD är en samarbetspartner som motsvarar våra högt ställda kvalitetskrav på en stabil driftsmiljö, säger Tomas Olsson, vd för Zynapp.

Rg19/LOADs vd Pierre Strandelin säger:

Vårt avtal med Zynapp är starten på en gemensam resa med en tjänst som tar produktiva tjänster ett steg vidare och där teknologin bygger på AI. Tillsammans bidrar vi till att användaren äger sin egen data och har kontroll över den. Att Zynapp valt oss för denna ansvarsfulla uppgift ser vi som ett mycket stort förtroende som vi ska förvalta på bästa sätt.

Om Zynapp AB

Zynapp är en svensk tech-startup som samlar och strukturerar användarens data i en och samma plattform. Användaren kan, helt automatiskt och oberoende av enhet, samla foton, musik, mail, dokument och mycket mer från populära tjänster och appar. Med hjälp av AI och maskininlärning kan användaren enkelt hitta, utforska och ta kontroll över sitt digitala innehåll. All data krypteras var för sig och alltid med ett 100% integritetslöfte, vilket innebär att det är bara användarens själv som har tillgång till sin personliga information.

Läs mer om Zynapp och ladda ner appen här: https://zynapp.com/