InControl

Sök jobbet som Service Desk-tekniker

15 Oct, 2018

Vill du ha en viktig, utmanande och utvecklande roll på en dynamisk och rolig arbetsplats med höga ambitioner och inspirerande målsättningar? Har du relevant IT-utbildning? Sök jobbet som Service Desk-tekniker hos oss idag!

Om uppdraget

Som Service Desk-tekniker kommer du att ingå i ett team där du tillsammans med dina kollegor ansvarar för att hjälpa Rg19/LOADs kunder med IT-frågor kring drift och användarsupport. Du får möjlighet att arbeta i IT-miljöer där du ser till att systemen alltid är i drift och att dessa regelbundet underhålls och uppgraderas.

Om dig

  • Du har en relevant utbildning inom IT
  • Du har en god samarbetsförmåga och teamkänsla
  • Du ser utmaningar där andra ser problem
  • Du är ansvarstagande och en god kommunikatör
  • Du är lojal och noggrann
  • Du kan ta hand om egna kunder och utveckla dem

Vi erbjuder

Vi är ett oberoende svenskt företag. Vi erbjuder många utmaningar under frihet och håller alltid utkik efter bra människor med skarpa hjärnor, som brinner för att göra ett bra jobb. Personer som ser möjligheter snarare än hinder och som med IT vill göra livet lättare för våra kunder.

Vi är ett positivt gäng som gillar att ha kul när vi jobbar. Vi backar upp varandra och även om vi har olika roller och ansvar ser vi oss som ett stort team. Vi är mångsidiga och har högt till tak. Vi tror på mångfald och jämställdhet. Det berikar. Vem är du?

Tjänsten är placerad vidRg19/LOADs kontor vid Globen.

För mer information och frågor, kontakta Head of Service Management Adnan Masic, 072 077 58 71 eller adnan.masic@rg19.se

Ansökan ställs till Carina Norén, HR & Communication, carina.noren@rg19load.se

Om oss på Rg19/LOAD

Med djup teknisk kompetens i kombination med kunskap om kundens verksamhetskritiska processer erbjuder Rg19/LOAD lösningar till affärskritiska IT-funktioner. Rg19/LOADs lösningar är optimala för medelstora till stora kunder med höga transaktionsvolymer i förening med högt ställda krav på prestanda, tillgänglighet och säkerhet.

Rg19/LOADs kunder finns i många olika branscher som partihandel/retail och bank/finans/försäkring, pharma och tillverkande industri. Gemensamt är att dessa kunders applikationer och system är en stark konkurrensfördel som är avgörande för deras utveckling.

Rg19/LOAD är ett relativt ungt företag med en kultur som mixar kompetens och digital utveckling i innovativ framåtanda. Välkommen till oss!