God jul och gott nytt år!

Tack för ett fantastiskt år! God jul och gott nytt 2018.

20 Dec, 2017

Plötsligt är ännu ett år förbi. Vi på Rg19/LOAD blickar tillbaka på ett fantastiskt 2017 tillsammans med våra uppskattade kunder och partners.

2017 var året när vi enade Rg19s och LOADs krafter kring vårt viktigaste uppdrag: att se till att våra kunders system aldrig någonsin får stanna. Vi mottog också utmärkelsen Partner of the Year av IBM.

IT som tjänst – en framtidssäker investering

Efterfrågan på IT som tjänst ökar hela tiden och det sker inte av en slump: det är ett smart sätt att framtidssäkra din IT. Under året har vi på Rg19/LOAD fortsatt vårt arbete med att möta det behovet. Vi vet att kraven på oss är extremt höga eftersom IT är verksamhetskritiskt för alla våra kunder.

Informationen – din viktigaste tillgång

Allt vi gör genomsyras av att vi vill hjälpa våra kunder att säkra och dra maximal nytta av den tillgång som är mest värdefull idag, informationen. Utan den stannar verksamheten.

Alla vi på Rg19/LOAD vill rikta ett stort tack för året som gått till våra kunder och partners. Vi ser fram emot fortsatt nyskapande samarbeten och gynnsamma partnerskap under 2018. Men först önskar vi en riktigt god jul!