Rätt beslutsunderlag skapar lönsamhet

Nyckeln till morgondagens framgångar finns ofta i verksamhetens egen data. Med rätt analyser som beslutsunderlag finns alla möjligheter att skapa effektivitet och lönsamhet.

Utnyttjar din organisation analysarbetet för att ligga steget före när det gäller att matcha användarnas behov? Eller är det en outnyttjad potential? Din verksamhets viktigaste tillgång – informationen – har ni redan. Vi kan hjälpa er att utnyttja den fullt ut.

Logistiska flöden vår specialitet

Logistiska flöden inom detaljhandel, bank, media och den medicinska sektorn är vår specialitet. Vi har tung kompetens och erfarenhet inom supply chain och produktförsörjning. Med kunder som Reitan (Pressbyrån, Seven Eleven), Ahlsell och Medicarrier är vi vana vid extremt höga krav och mycket komplexa värdekedjor.

Vi vet att analys av köpbeteenden ner på minsta kvittorad rymmer insikter som är ovärderliga för att möta framtida behov. Vårt Business Intelligence-team designar och utvecklar smarta system som är lätta att använda och som på allvar bidrar till att skapa verksamhetsnytta.

Hör gärna av dig så berättar vi mer.

Bild på Petter Elfström
Kontaktperson

Petter Elfström

fornamn.efternamn@rg19load.se

Försäljning för 11 miljoner i timmen. Driftstopp är otänkbart.

Läs mer om Business Intelligence