Hela IT-miljön i mobilen

Rg19/LOADs tjänst Command Center låter dig visuellt följa allt som händer. Tillgänglighet i världsklass helt enkelt. Dessutom får du kompletta redogörelser för uppkommande problem och förslag på åtgärder.

Command Center är helt mobilt så att du alltid, oberoende av plats och tid, kan få en bild av systemets status och affärshälsan. Du ser trender i nyttjande och får rapporter om hur ni har uppfyllt olika SLAer.

Slipp resurskrävande felsökning

Alla fel går inte att bygga bort. Däremot kan du bli av med ett stort och resurskrävande steg: felsökningen. Du kan automatisera checklistor kopplade till vanliga problem så att den som larmas även får förslag på åtgärder. Får du koll på problemen på ett tidigt stadium blir det lättare och mindre kostsamt att åtgärda dem. Du slipper långa avbrott och missnöjda användare.

Enkelhet, mobilitet, överblick

Rg19/LOAD levererar ett automatiserat flöde som når rätt person med rätt information i rätt tid. Informationen presenteras i en överskådlig vy som vi skräddarsyr beroende på vad just du vill veta och vad du vill agera på. Du når informationen dygnet runt från din mobiltelefon, surfplatta eller laptop.

Så stöttar Command Center olika roller i din organisation:

 

Verksamhetsansvarig

  • Slipper lägga dagar på att ta fram informationsunderlag i flera olika system, till exempel vid fakturering eller ekonomiska prognoser.
  • Med Rg19/LOADs Command Center har verksamhetsansvarig istället direkt tillgång till skräddarsydda rapporter, analyser och statistik.

IT-driftstekniker

  • Slipper spendera timmar på att felsöka i databaser.
  • Slipper få skulden när det inte går att redogöra för ett systemfel.
  • Med Rg19/LOADs Command Center kan IT-driftsteknikern följa allt som händer i hela IT-miljön i realtid, samt få en komplett redogörelse och åtgärdsplan när något går snett.

IT Operations Center / IT Help Desk

  • Slipper övervaka IT-miljön på en mängd olika ställen.
  • Slipper lägga timmar på att felsöka i databaser.
  • Med Rg19/LOADs Command Center kan IT Operation Center överblicka hela IT-miljön på en enda skärm. Vid ett driftstopp möjliggör Rg19/LOAD ett automatiserat flöde där hjälpcentret direkt får reda på typ av fel, ärendets prioritet och vem som är ansvarig för åtgärden.

Ladda ner produktblad om Command Center här.

Vill du veta mer? Se hur tjänsten fungerar i praktiken i videon eller hör av dig till oss för mer information.

Bild på Petter Elfström
Kontaktperson

Petter Elfström

fornamn.efternamn@rg19load.se