Snabb affärsanalys avgör lönsamheten

Digitaliseringen skapar stora volymer data. De kan ge insikter som är avgörande för effektivitet och lönsamhet – om de analyseras på ett optimalt sätt vill säga. Men att bygga sådana lösningar från grunden och underhålla dem är ofta kostsamt och ROI blir sällan tillräckligt bra.

Med molntjänsten Retail in Detail får din organisation mycket kraftfulla analysverktyg genom ett lättillgängligt gränssnitt i webbläsaren. Retail in Detail är utformat så att integration mellan hårdvara, lagring och mjukvarufunktioner är optimerade för detaljhandelns specifika högpresterande applikationer. Du kan styra, utveckla och följa dina logistiska funktioner för att förbättra verksamheten i varje led.

Med ett analyssystem som Retail in Detail får du också möjlighet att göra prediktiva analyser och förutse hur till exempel olika kampanjer och förändringar i lager och sortiment över tid påverkar försäljning och lönsamhet.

Optimera lager, bemanning och kampanjer

Retail in Detail innehåller temamoduler för särskilda Supply Chain-analyser. Här är några exempel:

  • Avancerade väderanalyser för att planera inköp, bemanna lager, styra digital annonsering och bedöma behov av försäljningspersonal i branscher där vädret påverkar vilka varor som köps, var de köps och i vilka volymer.
  • Kampanjanalyser för att utvärdera och schemalägga kampanjer och bedöma risker för sk kannibalisering mellan produkter i sortimentet.
  • Space Management Analytics – optimera placering av hyllor och produkter i din butik för att öka försäljningen.
  • Kundkorgsanalyser för att analysera och förutse vilka varor en kund är benägen att köpa om den redan har köpt en annan vara (t ex om en kund som köper schampo även vill köpa balsam vid samma tillfälle).
  • Supply Chain Analytics för att analysera hela din varuförsörjningsprocess. Det minskar lagerhållning och rutinmässiga kostnader och förbättrar informationsflödet.

Glöm tekniken – fokusera på verksamheten

Att Retail in Detail är en molntjänst innebär att du inte behöver särskilt kraftfulla datorer. Du behöver inte heller uppdatera, installera eller ta säkerhetskopior av er data. Allt du behöver göra sker genom en webbläsare.

Retail in Detail kan användas av alla typer av användare, från ledningsgruppen till enskilda säljare, i datorn, paddan eller mobilen.

Vi svarar gärna på frågor och berättar mer. Hör av dig till oss!

Bild på Petter Elfström
Kontaktperson

Petter Elfström

fornamn.efternamn@rg19load.se

Livsviktig logistik för Stockholms sjukvård 24/7.

Läs mer om Retail in Detail