Att vara tusenkonstnär är inte resurssmart. Låt experterna sköta Power.

Stabiliteten och driftsäkerheten hos IBMs serverplattform Power Systems är svårslagen. Många förlitar sig på Power Systems för sina mest verksamhetskritiska system – och vill fortsätta med det. Men i den yngre generationen saknas detaljkunskaperna. Och det är inte säkert att den optimala resursanvändningen är att utbilda nya medarbetare i att drifta och sköta hårdvaran. Det finns experter som kan sköta det utanför huset: Power Cloud.

Skaffa bara det du behöver

Rg19/LOADs Power Cloud innehåller flera delar. Grunden kallar vi Capacity. Istället för att köpa en lite för stor maskin som sedan inte utnyttjas fullt ut betalar du bara för det du verkligen använder. Ovanpå det väljer du vad just din verksamhet behöver av High Availability, Backup, Disaster Recovery och Security. Vår världsnyhet Command Center ingår alltid och ger total kontroll – mobilt.

Command Center – unikt för Rg19/LOADs Power as a Service

Command Center ger dig mobil översikt och kontroll av affärshälsan och hur systemen mår i varje ögonblick. Du får information baserad på din roll och vad du behöver agera på, när som helst och var som helst. I mobilen, plattan eller datorn.

Vanliga problem

  • Krav på kompetens och support dygnet om skapar flaskhalsar.
  • Förändringar i omvärlden och organisationen kräver investeringar.
  • Nyrekryteringar begränsas av krav på kunskap om befintliga system.

Känns det som ett stort steg att lägga ut hela driften utanför huset har vi två instegstjänster som du kan börja med: Disaster Recovery och Remote Power Monitoring.

Disaster Recovery – en trygg plan för återstart

Hur länge klarar du dig utan de verksamhetskritiska systemen? Oavsett om svaret är en minut, en timme, en dag – eller aldrig – så bör din plan för återstart, disaster recovery, anpassas därefter. Vår tjänst Disaster Recovery speglar ständigt din Power-server i realtid. På det sättet minimerar du tiden för driftstopp och risken för intäktsförluster.

Andas ut med fjärrövervakning

Låt oss övervaka dina system via fjärranslutning: Remote Power Monitoring. Installationen är enkel och vi är snabbt igång med att övervaka så många system du behöver. Hårdvaran kan stå hos dig och du larmas om något händer. Läs gärna om hur vi hjälpte Seco att snabbt säkra deras globala leveranslöfte.

Slipp rollen som tusenkonstnär

Genom att lägga skötseln av Power Systems – hela eller delar – utanför huset slipper dina egna medarbetare vara tusenkonstnärer och kan fokusera på kärnverksamheten. Vi ser till att din verksamhetskritiska IT presterar och är säker, dygnet om.

Ladda ner produktblad om Power Cloud här.

Hör gärna av dig till oss så berättar vi mer!

Bild på Christer Hermansson
Kontaktperson

Christer Hermansson

fornamn.efternamn@rg19load.se