Att vara tusenkonstnär är inte resurssmart. Låt experterna sköta Power.

Stabiliteten och driftsäkerheten hos IBMs serverplattform Power Systems är svårslagen. Många förlitar sig på Power Systems för sina mest verksamhetskritiska system – och vill fortsätta med det. Men i den yngre generationen saknas detaljkunskaperna. Och det är inte säkert att den optimala resursanvändningen är att utbilda nya medarbetare i att drifta och sköta hårdvaran. Det finns experter som kan sköta det utanför huset: Power as a Service.

Skaffa bara det du behöver

Rg19/LOADs Power as a Service innehåller flera delar. Grunden kallar vi Capacity. Istället för att köpa en lite för stor maskin som sedan inte utnyttjas fullt ut betalar du bara för det du verkligen använder. Ovanpå det väljer du vad just din verksamhet behöver av High Availability, Backup, Disaster Recovery och Security. Vår världsnyhet Command Center ingår alltid och ger total kontroll – mobilt.

Command Center – unikt för Rg19/LOADs Power as a Service

Command Center ger dig mobil översikt och kontroll av affärshälsan och hur systemen mår i varje ögonblick. Du får information baserad på din roll och vad du behöver agera på, när som helst och var som helst. I mobilen, plattan eller datorn.

Vanliga problem

  • Krav på kompetens och support dygnet om skapar flaskhalsar.
  • Förändringar i omvärlden och organisationen kräver investeringar.
  • Nyrekryteringar begränsas av krav på kunskap om befintliga system.

Slipp rollen som tusenkonstnär

Genom att lägga skötseln av Power Systems – hela eller delar – utanför huset slipper dina egna medarbetare vara tusenkonstnärer och kan fokusera på kärnverksamheten. Vi ser till att din verksamhetskritiska IT presterar och är säker, dygnet om.

Ladda ner produktblad om Power as a Service här.

Hör gärna av dig till oss så berättar vi mer!

Bild på Christer Hermansson
Kontaktperson

Christer Hermansson

fornamn.efternamn@rg19load.se