IT-infrastruktur som jobbar för dig – inte emot dig

Utrustningen är klippan som all IT i din verksamhet lutar sig mot. Idag är i stort sett alla företag beroende av snabb tillgång till information och driftstopp riskerar att lamslå verksamheten.

Snabbt växande informationsmängd

Ett annat hinder för tillgängligheten är den enorma mängden data som passerar genom systemen varje dag. Många företag väljer att hantera det växande problemet genom att satsa på mer lagringsutrymme, men det är bara en kortsiktig lösning. För att reda ut kaoset stöttar Rg19 och LOAD din organisation att ta tag i den grundläggande problematiken: Vad är viktigt att spara? Vad kan raderas? När ska informationen användas och till vad? Med utgångspunkt i informationens livscykel kan vi hjälpa dig att utforma en IT-infrastruktur som möter dina verksamhetskrav.

Fördelar med optimerad IT-infrastruktur:

  • kostnadseffektiv lagring (läs mer om Storage as a Service här).
  • säkrare backuper och minimala dataförluster
  • automatiserad hantering av stora informationsmängder
  • enklare att följa lagar och regler för informationshantering
  • snabbare åtkomst till affärskritisk information

Rg19 och LOAD hjälper din organisation att komma till rätta med de mest angelägna utmaningarna inom tillgänglighet, lagring och säkerhet. Genom att fokusera på långsiktigt hållbara lösningar – där vi ansvarar för design, implementation, dokumentation och löpande service – ser vi till att IT-infrastrukturen smidigt följer behoven i din verksamhet.

Hör gärna av dig till oss så berättar vi mer.

Bild på Kim Quarnström
Kontaktperson

Kim Quarnström

fornamn.efternamn@load.se