Application & Integration

Välkommen att träffa oss på Data3

13 Oct, 2017

Vi träffar dig gärna på plats för att berätta om hur vi kan öka din organisations konkurrenskraft.

Molntjänster kan ge en mer dynamisk och kostnadseffektiv IT-drift. Du känner väl till att vi erbjuder Power som en tjänst?

I många organisationer börjar generationen som kan Power Systems gå i pension. Med Power as a Service kan specialister utanför huset ta över stafettpinnen och dina egna medarbetare fokusera på kärnverksamheten.

Power as a Service – resurssmart och effektivt
Power as a Service innehåller flera delar: Capacity är grunden. Istället för att köpa en lite för stor maskin som sedan inte utnyttjas fullt ut betalar du bara för det du verkligen använder. Ovanpå det väljer du vad just din verksamhet behöver av High Availability, Backup, Disaster Recovery och Security.

Command Center – total kontroll mobilt
Vår världsnyhet Command Center ingår alltid i Power as a Service och ger dig total kontroll – mobilt.

Slipp rollen som tusenkonstnär
Träffa oss gärna på Data3 så berättar vi mer om hur vi hjälper dig att slippa vara tusenkonstnär. Vi ser till att din verksamhetskritiska IT presterar och är säker dygnet om. Så att ni kan fokusera på er viktigaste tillgång, informationen, och omvandla den till konkurrenskraft.

Hör gärna av dig till Christer Hermansson (förnamn.efternamn@rg19load.se eller 0767 995 458) för att boka ett möte eller kom bara förbi vår monter.

När
15-17 oktober 2017.

Var
Elite Marina Tower, Saltsjöqvarns kaj 25, Stockholm.

Läs mer om konferensen här.